Pàgines

dilluns, 26 d’octubre del 2020

Comptes GSuite

 Bon dia famílies!

  • Recuerda que puedes traducir el blog en el lateral izquierdo del blog (desde versión web).

Benvinguts al món del GSUITE!


A partir d’aquest any cada alumne de primària de Can Raspalls disposarà un compte de GSuite que l’acompanyarà durant tota la seva estada a l’escola!!

COM PUC ENTRAR?

A l’agenda trobareu l’usuari de cada alumne amb la contrasenya inicial, que heu de canviar el primer cop que entreu, és molt senzill. Al costat també teniu un lloc per apuntar la nova contrasenya, per tenir-la sempre a mà.

A partir d’aquest moment funciona tal qual una compte de Gmail personal.

Aquest usuari tècnicament és per als alumnes, però està clar que vosaltres, com a menors que són, l’heu de poder gestionar i heu explicar-los la importància de un bon ús.

A més, de moment són petits i no la utilitzaran com a tal, si no que la gestionareu vosaltres. És important que recordeu que el compte d'usuari és per l'alumne i que només tindrà una contrasenya que els pares/mares/tutors heu de compartir i conèixer.

PER A QUÈ UTILITZAREM AQUEST COMPTE?

  • Les reunions de meet (que es facin de cara als alumnes o reunions grupals de famílies) seran enviades a aquest compte.

  • Començarem a utilitzar ClassDojo (com us vam informar ja, com a nova plataforma per la gestió de l’aula i la comunicació per un possible treball online).

REUNIÓ FAMÍLIES / RESOLUCIÓ DE DUBTES

Si no tens l’usuari aferrat a les primeres pàgines, tal vegada no has firmat l’autorització. Si és així, la deus tenir a la carpeta viatgera. És urgent, fins que no la tinguem no podem començar.

Quan tots estiguem enllestits farem una reunió conjunta (via meet) per posar-nos al dia amb GSuite i ClassDojo.

QUALSEVOL DUBTE EL PODEU ESCRIURE A COMENTARIS O
POSAR-VOS EN CONTACTE AMB LA VOSTRA TUTORA.

MOLTES GRÀCIES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada